Praktijkdag Cobouw Prefab & Industrialisatie in de bouw

Datum: 21 juni 2018. Van 9.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Locatie: Het oude magazijn, Amersfoort

Ticketprijs

  • Abonnees op de vakbladen Cobouw, Gawalo en Installatiejournaal betalen slechts € 225,-.
  • De reguliere toegangsprijs voor de Praktijkdag Cobouw Prefab & Industrialisatie bedraagt € 255,- pp.


COLLEGAKORTING
Als u samen met een collega komt ontvangt u nog eens € 25,- korting.

(Prijzen zijn per persoon, inclusief koffie, thee, water, lunch, afsluitende borrel en exclusief BTW.)

 

 

Annuleringsvoowaarden
Tot vier weken voor aanvang van de praktijkdag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk via events@vakmedianet.nl). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de praktijdag bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de praktijkdag of als u niet aanwezig bent op de dag zelf, bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.
Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet BouwCommunities B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet BouwCommunities B.V. van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 16 september 2016 onder depotnummer 34/20164. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Facturatie
Facturatie vindt plaats op basis van de door u verstrekte gegevens.
Indien de door u verstrekte gegevens onjuist en/of onvolledig waren en dien ten gevolge de factuur gecrediteerd moet worden en een nieuwe factuur moet worden gemaakt dan brengen wij u hiervoor op de nieuwe factuur €15,- extra als administratiekosten in rekening.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.